Yksityisyyden suoja ja tietosuoja

Fate Oy, markkinointinimi Kukkaportti, käsittelee kukkaportti.fi -sivustolta keräämäänsä luottamuksellista tietoa. Suhtaudumme vakavasti käyttäjiemme tietoturvaan. Tämä tietosuojalauseke kuvaa millaisia tietoja kukkaportti.fi -sivustolta kerätään sekä miten niitä käytetään ja säilytetään.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sekä käyttäjien henkilöllisyyteen liittyvää soveltuvaa kansallista tietosuojalainsäädäntöä.

Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoa, jonka avulla yksittäinen henkilö voidaan tunnistaa tai yksilöidä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, henkilötunnus tai tekniset tiedot, kuten paikkatieto tai tietokoneen IP-osoite. Tallennamme käyttäjistä ainoastaan välttämättömät henkilötiedot (yhteydenottolomake). Henkilötietojen lisäksi keräämme ei-henkilökohtaista tietoa palveluiden käytön tilastointia ja kehittämistä varten.

kukkaportti.fi -verkkosivuston käyttö edellyttää tämän tietosuojaselosteen hyväksymistä.

Rekisterin nimi

Fate Oy:n/Kukkaportin markkinointirekisteri

Rekisterin pitäjä

Fate Oy (jatkossa ”Kukkaportti” tai ”me”) käyttää ja tallentaa välttämättömiä käyttäjien henkilötietoja kukkaportti.fi -verkkosivuston sekä siihen liittyvien palveluiden tarjoamiseksi.

Sitoudumme toiminnassamme noudattamaan Yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja muuta soveltuvaa lainsäädäntöä sekä suojaamaan henkilöllisyyttäsi. Henkilötietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun vastaavaan yhteyteen. Käsittelemme tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tietojen kerääminen

Kukkaportti voi kerätä kukkaportti.fi -verkkopalvelusta seuraavanlaisia henkilötietoja:

Tietojen käyttäminen

Kukkaportti voi käyttää keräämiään tietoja seuraavalla tavalla:

Rekisteritietojen luovutus

Käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, emmekä myy tai luovuta niitä kolmansille osapuolille. Voimme luovuttaa asiakastietojamme kulloinkin voimassa olevan lain tai pakottavan viranomaismääräyksen perusteella. Yritysjärjestelyiden ja -kauppojen yhteydessä voimme luovuttaa asiakastietomme ostajalle.

Emme siirrä asiakastietoja pääsääntöisesti EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Sinulla on koska tahansa oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietosi sekä mihin niitä on käytetty, muuttaa niitä tai pyytää niiden poistamista. Toimitamme pyytämäsi tiedot sinulle 6 kuukauden sisällä.

Tietojen suojaaminen

Kukkaportin rekisteritiedot tallennetaan tietomurtoja vastaan suojatuille palvelimille, joihin ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Tietoliikenteen suojaus sisältää palomuurit, salasanat ja muut tarvittavat tekniset ja tietotekniset toimenpiteet. Pääsy asiakastietokantoihin on rajattu ainoastaan niihin henkilöihin, joilla on välttämätön tarve käsitellä kyseisiä tietoja.

Verkkosivumme voivat sisältää linkkejä myös ulkopuolisiin verkkopalveluihin, joilla saattaa olla erilaiset tietosuojakäytännöt. Suosittelemme, että asiakkaamme tutustuvat näiden sivujen tietosuojakäytäntöihin erikseen. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolisen palveluista tai niiden tietoturvasta.

Tietosuojakuvauksen päivitys

Meillä on oikeus päivittää tätä kuvausta tarpeen vaatiessa. Viimeisin päivitetty versio kuvauksesta löytyy aina kukkaportti.fi -verkkosivustolta. Käyttäjien tulisi tarkistaa tietosuojakuvaus sivustolla vieraillessaan.

Rekisteritietojen tarkistus, korjaus tai käyttökielto

Sinulla on koska tahansa oikeus tarkistaa rekisteristä löytyvät tietosi ja mihin niitä on käytetty, muuttaa niitä tai pyytää niiden poistamista. Toimitamme pyytämäsi tiedot sinulle 6 kuukauden sisällä.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan päivittämään vanhentuneita tietoja ja poistamaan tarpeettomia tietoja rekistereistämme, minkä lisäksi voit pyytää tietojesi korjaamista tai poistamista.

Asiakkailla on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten sekä pyytää tietojensa poistamista. Lähetä tietojasi koskeva tarkastus- tai muutospyyntö kirjallisena osoitteeseen:

Rekisterivastaava
Fate Oy/Kukkaportti

Seppelkuja 2
20720 TURKU

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietoturvakuvauksesta tai Kukkaportin tavasta käyttää henkilötietoja:

s-postilla kukkaportti.toimisto@gmail.com tai puhelimitse 045 118 9700.

Evästeiden käyttö

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) tai vastaavia tekniikoita. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa eri verkkopalveluissa vierailtaessa. Evästeiden avulla sivusto tunnistaa käyttämäsi tietokoneen.

Evästeiden keräämiä tietoja käytetään mm. käyttäjäkokemuksen personointiin, markkinoinnin kohdentamiseen, verkkopalvelun kehittämiseen ja palvelun parantamiseen sekä kävijätietojen seurantaan ja analysointiin.

Evästetietoja ei yhdistetä keräämiimme rekisteritietoihin, vaan niitä käytetään ainoastaan yleisellä tasolla.

HUOM! Halutessasi voit poistaa selaimeesi tallentuneet evästeet, mutta niiden poistaminen saattaa estää tai haitata sivustomme käyttöä.

27.5.2019

Versio.1.1